BGK til Esbjerg Festuge 2011

BGK maler "Det Blå Bånd" fra Dokken til Kongensgade.

BGK maler "Det Blå Bånd" fra Dokken til Kongensgade under Esbjerg Festuge 2010.

Hvad ville Esbjerg Festuge være uden BGK’s indslag? Sidste år stod BGK bag værket “Det Blå Bånd” i forbindelse med Bent Medvinds fotoudstilling på havnen – Et blåt bånd blev malet mellem Kongensgade og Dokken med det formål at forbinde byen og havnen. Belæsset med ruller og malebøtter tiltrak arbejdet meget opmærksomhed fra nysgerrige forbipasserende, da det 540 meter lange bånd snoede sig frem mellem bygninger og veje. Tidligere år har BGK bl.a. udsmykket statuen af Kong Christian d. 9. på Torvet akkompagneret af Kulturskolens mange musik-, teater- og ballethold på Torvescenen.

Med et BGK-hold bestående af syv afgangselever, én 2.års-elev og tre nye elever ville vi overgå alt hvad vi før havde begået! Tegneplader i størrelsen ca. 1,5m x 2m blev i løbet af formiddagen d. 19. august opstillet på Torvet, mens vi skulede mod himlen i håb om at de truende mørke regnvejrsskyer ville forsvinde, så vi kunne undgå at vores papirer ville blive forvandlet til en våd omgang papmaché!
Men inden længe brød solen heldigvis frem, som det er tradition på Kulturskolens festugedag, og publikum begyndte at komme til. Flere var friske på en samtale om kunst og de store tegninger, der langsomt tog form for øjnene af dem.

Billeder fra årets festuge kan ses her.

Reklamer

Om BGK Esbjerg

Bloggen opdateres af elever fra Billedkunstnerisk Grundkursus BGK på Esbjerg Kulturskole. Tegning, Maleri, Collage, Grafik, Skulptur, Installation, Fotografi, Performance, mm. Studierejser og ekskursioner. Dygtige lærere og gæstelærere. For dig der ønsker at arbejde seriøst med din kunst! www.kulturskolen.dk
Dette indlæg blev udgivet i Festuge. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s